Over Leussink Financieel Advies

Passie voor het vak en oog voor detail


Wilma Leussink eigenaar Leussink Financieel Advies Ruurlo

Eigenaresse Wilma Leussink is sinds het afronden van haar hbo-studie werkzaam in de financiële dienstverlening en heeft jarenlang bij grote financiële instellingen gewerkt. Het bijhouden en verdiepen van haar vakinhoudelijke kennis en deze inzetten ten behoeve van anderen is haar passie. In 2018 is Wilma Leussink Financieel Advies gestart in Ruurlo. Nu kan ze de focus leggen op dat wat ze belangrijk vindt: gespecialiseerd financieel advies geven waarbij de wens van de klant centraal staat.

"Iedereen heeft recht op een zo optimaal mogelijke inrichting van zijn/haar financiële toekomst. Met passie voor het vak en oog voor detail adviseer ik over financieel gunstige aanpassingen of oplossingen. Hoe prachtig is het als op eenvoudige wijze besparingen gerealiseerd kunnen worden of wensen financieel verwezenlijkt kunnen worden. Dat gun ik iedereen!"

Leussink Financieel Advies is aangesloten bij het Kifid en beschikt over een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten. 

Wilma Leussink is CFP gecertificeerd, financieel echtscheidingsadviseur met het RFEA-keurmerk en NLP coach. Daarnaast zet zij zich in voor meerdere vrijwilligersfuncties.