Hypotheekadvies

Een financiering voor uw eigen woning gaat u voor een lange tijd aan. Belangrijk dus om hier weloverwogen beslissingen over te nemen.

Of het nu gaat om de aankoop van uw eerste woning, verhuizing, scheiding, verduurzaming of verbouwing. Leussink Financieel Advies gaat voor de beste oplossing in uw persoonlijke situatie. Hierbij kijken we niet alleen naar de rente maar ook naar de voorwaarden, die nu of in de toekomst een belangrijke rol kunnen spelen. Hiervoor werken wij samen met nagenoeg alle beschikbare geldverstrekkers. 

Compleet Advies

We kijken niet alleen naar de betaalbaarheid van uw hypotheek nu maar ook in de toekomst. En financiert u de woning samen met uw partner dan onderzoeken we of de lasten ook betaalbaar zijn bij een onverhoopt overlijden. Is dit niet het geval dan kan een overlijdensrisicoverzekering uitkomst bieden. Daarnaast is arbeidsongeschiktheid een gebeurtenis die we liever niet meemaken. Ook de betaalbaarheid van de lasten in die situatie wordt met u besproken en kan aanvullend verzekerd worden.

U krijgt een uitgebreid adviesrapport waarin u al deze zaken nog eens rustig kunt nalezen. 

Adviestraject

Na een gratis intake waarin u uw wensen en doelen kenbaar maakt ontvangt u een vrijblijvend aanbod voor de dienstverlening van Leussink Financieel Advies.

Leussink Financieel Advies stelt het advies op en bespreekt deze met u. Daarna wordt de financiering aangevraagd bij de geldverstrekker. Gezamenlijk zorgen we voor het aanleveren van alle gevraagde stukken. Bij een positieve beoordeling door de geldverstrekker volgt het finaal akkoord en kan de lening verstrekt worden. Vaak is een bezoek aan de notaris hierbij noodzakelijk. Leussink Financieel Advies staat gedurende het gehele traject aan uw zijde.


Neem vrijblijvend contact op voor een eerste kennismaking.